Kalo te informacioni i produktit
1 of 7

SETINO

VNPF2001-2005 ekzaminim vitrili dhe doreza mbrojtëse blu pa pluhur 6 gram

VNPF2001-2005 ekzaminim vitrili dhe doreza mbrojtëse blu pa pluhur 6 gram

madhësia
 • 100 copë/kuti, 10 kuti/karton
 • Ngjyra: Blu
 • Pesha: 6 gram
 • Materiali: Vinyl / Nitril i përzier
 • Forca në pushim: para plakjes: min. 3.6N, pas plakjes: min 3.6N
 • Pranga: E mbështjellë
 • Sipërfaqja: e lëmuar, pa teksturë.
 • Trashësia: Gishti Min. 0.08 mm dhe Min. 0.08 mm
 • Pluhuri i mbetur: Maks. 2 mg/dorezë, pa pluhur
 • Përmbajtja e proteinave: 0 ug/g
 • Gjatësia: Min. 240 mm
 • Gjerësia e pëllëmbës: XS ≤ 80, S: 85+/-5, M: 95+/-5, L: 105+/-5, XL: 115+/-5
 • Rezistenca në tërheqje: para plakjes: Min. 14Mpa, pas plakjes: Min. 14 Mpa
 • % Zgjatja: para plakjes: min. 350%, pas plakjes: min. 320%
 • Ruajtja: 3 vjet në një vend të freskët dhe të thatë.
 • AQL 1.5
 • Dimensionet e paketimit: kutia: 230 mm x 120 mm x 55 mm, kartoni: 365 mm x 252 mm x 255 mm
View full details

Depo 5000 m2 në Budapest, Hungari

Depo të tjera në

 • Gjermani (Bruchmuehlbach-Miesau)
 • Itali (Milano)
 • Çeke (Pragë)
 • Kroacia (Zagreb)
 • Greqia (Selanik)
 • Shipping Costs

  të gjitha çmimet e faqes sonë të internetit përfshijnë koston e transportit brenda BE-së. për koston e transportit jashtë BE-së, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të ofrojmë zgjidhjen më të mirë logjistike.
 • Hassle-Free Exchanges

  Në rast se keni blerë shumë përmasa ose lloje të caktuara të dorezave tona, ne ofrojmë mundësi shkëmbimi nëse madhësitë dhe llojet e kthyera janë në koleksionin tonë të rregullt.