Kalo te informacioni i produktit
1 of 7

SETINO

LX01 latex ekzaminim dhe krem doreza mbrojtëse pluhur 5 gram

LX01 latex ekzaminim dhe krem doreza mbrojtëse pluhur 5 gram

madhësia
 • 100 copë/kuti, 10 kuti/karton
 • Pesha: 5 gram
 • Materiali: latex gome natyrale
 • Forca në pushim: para plakjes: min. 6N, pas plakjes: min 6N
 • Pranga: E mbështjellë
 • Sipërfaqja: Me teksturë në majë të gishtit
 • Trashësia: Min. i gishtit dhe pëllëmbës. 0.08 mm
 • Pluhuri i mbetur: Maks. 10 mg/dm2, pluhur
 • Përmbajtja e proteinave: Maks. 150 ug/g
 • Gjatësia: Min. 240 mm
 • Gjerësia e pëllëmbës: XS ≤ 80, S: 80+/-10, M: 95+/-10, L: 110+/-10, XL: ≥ 110
 • Rezistenca në tërheqje: para plakjes: Min. 18Mpa, pas plakjes: Min. 14 Mpa
 • % Zgjatja: para plakjes: min. 650%, pas plakjes: min. 500%
 • Dimensionet e paketimit: kutia: 120mm x 215mm x 80mm, kartoni: 225mm x 310mm x 210mm
View full details

Depo 5000 m2 në Budapest, Hungari

Depo të tjera në

 • Gjermani (Bruchmuehlbach-Miesau)
 • Itali (Milano)
 • Çeke (Pragë)
 • Kroacia (Zagreb)
 • Greqia (Selanik)
 • Shipping Costs

  të gjitha çmimet e faqes sonë të internetit përfshijnë koston e transportit brenda BE-së. për koston e transportit jashtë BE-së, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të ofrojmë zgjidhjen më të mirë logjistike.
 • Hassle-Free Exchanges

  Në rast se keni blerë shumë përmasa ose lloje të caktuara të dorezave tona, ne ofrojmë mundësi shkëmbimi nëse madhësitë dhe llojet e kthyera janë në koleksionin tonë të rregullt.