Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

SETINO

DNOP 2001-2004 nitrili me dorezë mbrojtëse me dorezë të rëndë portokalli pa pluhur 8,5 gram

DNOP 2001-2004 nitrili me dorezë mbrojtëse me dorezë të rëndë portokalli pa pluhur 8,5 gram

madhësia
 • 50 copë/kuti, 10 kuti/karton
 • Pesha: 8.5 gram
 • Ngjyra: Portokalli.
 • Materiali: Nitril
 • Forca në pushim: para plakjes: min. 6N, pas plakjes: min 6N
 • Pranga: E mbështjellë me rruaza.
 • Sipërfaqja: kapje e plotë, e rëndë, cilësi diamanti.
 • Trashësia: Gishti Min. 0,18 mm dhe Palm Min. 0,20 mm
 • Pluhuri i mbetur: Maks. 2 mg/dorezë, pa pluhur
 • Përmbajtja e proteinave: 0 ug/g
 • Gjatësia: Min. 240 mm
 • Gjerësia e pëllëmbës: S: 80+/-10, M: 95+/-10, L: 110+/-10, XL: 120+/-10, XXL 130+/-10
 • Rezistenca në tërheqje: para plakjes: Min. 14Mpa, pas plakjes: Min. 14 Mpa
 • % Zgjatja: para plakjes: min. 500%, pas plakjes: min. 400%
 • Ruajtja: 3 vjet në një vend të freskët dhe të thatë.
 • AQL 1.5
 • Dimensionet e paketimit: kutia: 240mm x 120mm x 70mm, kartoni: 340mm x 250mm x 25.3mm
View full details

Depo 5000 m2 në Budapest, Hungari

Depo të tjera në

 • Gjermani (Bruchmuehlbach-Miesau)
 • Itali (Milano)
 • Çeke (Pragë)
 • Kroacia (Zagreb)
 • Greqia (Selanik)
 • Shipping Costs

  të gjitha çmimet e faqes sonë të internetit përfshijnë koston e transportit brenda BE-së. për koston e transportit jashtë BE-së, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të ofrojmë zgjidhjen më të mirë logjistike.
 • Hassle-Free Exchanges

  Në rast se keni blerë shumë përmasa ose lloje të caktuara të dorezave tona, ne ofrojmë mundësi shkëmbimi nëse madhësitë dhe llojet e kthyera janë në koleksionin tonë të rregullt.